Niet alle genoemde producten zijn in alle rechtsgebieden beschikbaar.

Hoe claim ik de McLaren Race Rewind NFT?

Gepubliceerd op 13 jun 2024Geüpdatet op 26 jun 20244 min. leestijd5

Als je nog geen wallet hebt aangemaakt of je wallet moet importeren om deel te nemen aan de McLaren Race Rewind, bezoek dan deze pagina voor meer informatie.

Hoe claim ik de McLaren NFT op OKX Marketplace?

1. Ga naar de Drops-pagina en selecteer daar Claim

ct-mclarenracerewind-web-1

Selecteer Claim om het claimproces te starten

2. Hierdoor wordt een bevestigings handtekening in je wallet gevraagd. Selecteer Bevestigen

ct-mclarenracerewind-web-2

Selecteer Bevestigen op de pagina met de handtekening aanvraag

3. Voer de persoonlijke gegevens in en selecteer Bevestigen

ct-mclarenracerewind-web-3

Vul je gegevens in en bevestig alle delen die op de pagina verschijnen

4. Je collectible verschijnt binnenkort in je wallet en wordt openbaar nadat het mintenvenster is gesloten

ct-mclarenracerewind-web-4

Eenmaal voltooid, wordt deze pagina weergegeven

Hoe verkoop ik mijn NFT op de secundaire marktplaats?

1. Zoek de NFT in je wallet

2. Selecteer Verkopen

ct-mclarenracerewind-web-5

Start je verkoopproces door de optie verkopen te selecteren

3. Stel je prijs en vervaldatum in en selecteer vervolgens Plaatsen

ct-mclarenracerewind-web-6

Selecteer Plaatsen om je NFT te verkopen

Hoe koop ik een NFT op de secundaire marktplaats?

1. Zoek de NFT die je wilt kopen op de secundaire marktplaats van OKX

2. Als de verkoper het op de lijst heeft staan, zie je een knop Nu kopen waarmee je het tegen de vraagprijs kunt kopen

3. Indien dit niet het geval is, heb je de mogelijkheid een bod uit te brengen. Dit kan door de optie Bieden optie
    Let op: biedingen dienen in WOKB te worden gedaan.

ct-mclarenracerewind-web-7

Selecteer de optie Bieden om het tegen de door jou gewenste prijs te kopen

Hoe kan ik mijn beloningen inwisselen? (alleen voor Rare- en Ultra Rare-houders)

1. Zoek in je dashboard de in aanmerking komende NFT om beloningen in te wisselen

2. Selecteer Inwisselen en voltooi de vereiste informatie

ct-mclarenracerewind-web-8

Zoek in het dashboard naar de in aanmerking komende NFT en selecteer Inwisselen

3. Selecteer Bevestigen om het verbranden te bevestigen. Je NFT toont een ingewisseld-stempel

ct-mclarenracerewind-web-9

Controleer de gegevens en ga verder met inwisselen door Bevestigen te selecteren