Niet alle genoemde producten zijn in alle rechtsgebieden beschikbaar.

Hoe stel ik een prijswaarschuwing in?

Gepubliceerd op 30 apr 2024Geüpdatet op 30 aug 20242 min. leestijd38

In de snelle wereld van de handel is het proactief zijn in het monitoren van marktschommelingen een hoeksteen van succesvol handelen. Een effectieve methode om dit te bereiken is door waarschuwingen in te stellen.

Door waarschuwingen in te stellen, zet je een proactief verdedigingsmechanisme op, zodat je snel op de hoogte wordt gesteld wanneer prijsacties overeenkomen met je interesseniveaus.

Hoe kan ik een prijswaarschuwing instellen?

Je kunt een prijswaarschuwing instellen en geïnformeerd worden wanneer de prijs de belangrijkste prijspunten bereikt. Navigeer door het proces door deze stappen te volgen:

1. Selecteer de optie Waarschuwingen door het belpictogram boven de handelgrafiek te selecteren

setpricealert-web-1

Begin door de prijswaarschuwing in te stellen, door de optie Waarschuwingen te selecteren

2. Selecteer Waarschuwing toevoegen

setpricealert-web-2

Selecteer Waarschuwing toevoegen om de gewenste parameter te laden

3. Configureer de parameters voor je waarschuwing en sla deze op

Hoe kan ik de meldingsinstellingen aanpassen?

1. Selecteer Alle waarschuwingen in de waarschuwingspop-up

2. Om de geluidsmelding te selecteren, selecteer je de instellingen in de pop-up

3. Onder de Meldingsinstellingen kun je ervoor kiezen om meldingen te ontvangen op zowel app- als websiteplatforms of om waarschuwingen van je browser te ontvangen wanneer je niet op de website

4. Selecteer je waarschuwing uit een keuzelijst met vijf verschillende geluiden

setpricealert-web-3

Er zijn verschillende opties voor het type geluid dat je kunt selecteren op basis van je voorkeur