Niet alle genoemde producten zijn in alle rechtsgebieden beschikbaar.

Hoe kan ik voor de PnL schakelen tussen de weergave van het bedrag en de percentage?

Gepubliceerd op 7 jul 2024Geüpdatet op 9 sep 20243 min. leestijd13

Wat is PnL?

De PnL (winst en verlies) toont je handelsprestaties als een bedrag of als een percentage. Het helpt je de winstgevendheid van je transacties en totale portfolio bij te houden.

pnlpercentagedisplay-app-1

Het PnL-percentage kan eenvoudig naar wens worden ingesteld

Waarom zou ik willen schakelen tussen PnL-bedrag en PnL-percentage?

Door te schakelen tussen PnL-waarde en PnL-percentage kun je je prestaties op verschillende manieren bekijken:

• Bedrag: toont de werkelijke winst of verlies in de valuta waarin je handelt.

• Percentage: toont de winst of het verlies als percentage van je investering, waardoor je een duidelijker beeld krijgt van je rendement op je investering (ROI).

Hoe wijzig ik de PnL-weergave van bedrag naar percentage of omgekeerd?

Schakel bij de PnL-weergave naadloos tussen bedrag en percentage door deze stappen te volgen:

1. Ga naar de handelsgrafiek en selecteer Meer vanuit het handelsmenu

pnlpercentagedisplay-app-2

Selecteer vervolgens Meer op de handelspagina

2. Selecteer Grafiekinstellingen onder de sectie Andere

pnlpercentagedisplay-app-3

Stel in Grafiekinstellingen je voorkeur voor de handelsgrafiek in

3. Zoek onderaan het scherm naar Grafiekhandel

pnlpercentagedisplay-app-4

Selecteer Grafiekhandel om de PnL-percentageweergave in te stellen

4. Selecteer de PnL-optie om te schakelen tussen bedrag en percentage

pnlpercentagedisplay-app-5

Schakel moeiteloos tussen bedrag en percentage

Heeft het wisselen van de PnL-weergave invloed op mijn handels- of accountgegevens?

Het wijzigen van de PnL-weergave heeft geen invloed op je handels- of accountgegevens. Het verandert alleen de manier waarop de informatie wordt weergegeven, waardoor je jouw prestaties eenvoudiger kunt analyseren.

Ga naar hier voor meer hulp met PnL-instellingen op ons platform.