Niet alle genoemde producten zijn in alle rechtsgebieden beschikbaar.

Hoe verander ik mijn authenticator-app?

Gepubliceerd op 11 sep 2023Geüpdatet op 13 sep 20242 min. leestijd2.546

Tool voor selfservice

Voor snelle toegang klik je op de onderstaande knop:

Ik kan inloggen op mijn account

Met de app

1. Open de OKX app, ga naarGebruikerscentrum en selecteer Profiel

2. Ga naar Beveiligingscentrum > Authenticator-app > Authenticator-app wijzigen.

Open user center menu on OKX non-CR app

Selecteer gebruikerscentrum op de hoofdpagina

3. Volg de instructies op het scherm en selecteer Volgende

4. Voltooi de 2FA-verificatie

5. Je ontvangt een bevestiging per e-mail/sms nadat je authenticator-app is gewijzigd

Op het web

1. Ga naar Profiel en selecteer Beveiliging

CT-accountverification-authenticator-web1

Vind beveiliging op de profielpagina

2. Zoek authenticator-app en selecteer Authenticator-app wijzigen

CT-accountverification-change-authenticator-web

Zoek de Authenticator-app in het gedeelte Authenticatiemethoden

3. Volg de instructies op het scherm en klik op Bevestigen

4. Je ontvangt een bevestiging per e-mail/sms als je authenticator-app is gewijzigd

Ik kan niet inloggen op mijn account

Als je niet kunt inloggen op je account, kun je je authenticator-app alleen opnieuw instellen via de OKX-app.

1. Voer uw account in op de inlogpagina en selecteer Volgende

2. Selecteer wachtwoord vergeten op de wachtwoordpagina en bevestig je telefoon/e-mailadres

3. Stel het opnieuw in en bevestig je wachtwoord

4. Selecteer Authenticatormethode opnieuw instellen om je authenticator-app opnieuw in te stellen

CT-app-A&S-pre-login reset security features

Selecteer de authenticatiemethode opnieuw instellen op de beveiligingsauthenticatiepagina

5. Volg de instructies op het scherm of neem contact op met de klantenservice om je authenticator-app opnieuw in te stellen

Opmerking: je mag geen opname uitvoeren binnen 24 uur nadat je je authenticator-app hebt gereset of gewijzigd.